Friday, February 18, 2011

sway with me :)

assalamualaikum , annyeong :) long time no post kan ? hehe . aku agak busy lately . dengan aktiviti koko . haha . nak kumpul markah , nanti senang nak masuk U . Ohh , Korea . wait for me ahh ? HAHA .so far , alhamdulillah aku sehat walafiat .sekolah ? macam tu jelaa . penilaian nak dekat dah nie . aiyoo . apa je yang aku baca ? relax , ada lagi two week . chillax laa fany :) add math ? semakin susah , tapi nasib baik aku ada backup plan . tuition . same as physics . physics , add math , chemistery, bio . kena struggle habis-habisan nie .homework , no doubt memang BANYAK . hehe . kadangkadang aku bukannya siap pun . tak sempat . perghh , memang darn hard kelas science nie .malu je nanti orang cakap aku " dumb kid from science class ' .takpe , banyak masa lagi . aja aja fighting , Fany ! haha . aku jealous tengok bestie aku punya lens . aku mahu lens jugak . i mean , contact lens . aku nak macam Edward Cullen punya . cantik .haishh , macammacam laa aku nie . actt kan , aku pun tak TAK TAHU NAK POST APA . blur melanda . pelbagai benda ada kat dalam kepala aku . sarat baii . macam macam benda nak kena fikir .hmm , okayy laa . lagi banyak aku mengarut nanti . da da . bye-yeom.


pee/ass : yawn (!) mengantuk melanda . sambil post blog nie , i'm listening to Good Day by IU . dengar laa . best :)

No comments:

Post a Comment