Wednesday, January 5, 2011

Oh No !

heyy bloggie :) long time no see . yelaa , sekolah pun da start kan , mesti laa busy . yeah , as you guys not know , aku dapat kelas Science :) aku tak tahu sama ada aku nak happy ke cuak ? macammacam kena belajar woaah ! Physics , Chemistry ,Biology dengan Add Math .. wuaahh , tadi aku belajar Physics .. otak aku da cakap Oh No! macam susah jea . kena hafal formula semua tu laa . banyak orang cakap Bio tu susah , tapi Kak Nyna kata tak susah as long kita minat benda tu..aku harap sangatsangat yang aku boleh catch up apa yang cikgu ajar . bila time exam jea , harap sangat yang takde E.. okayy laa you guys ,post aku nie memang pendek . aku banyak homework nak kena siapkan , banyak bnda aku kena baca :) assalammualaikum :)

No comments:

Post a Comment