Wednesday, January 5, 2011

im gonna miss you ;(

Ohh bloggie , aku dalam kesedihan sekarang nie aku terasa kehilangan yang memberi tamparan besar dalam hidup aku . one of my bestfriends will leave me . she’s the one and only Miss Anaquita Exa . dia lahh kawan aku yang the best , crazy , gedikss , manja , baik and brilliant . my baby E . sepanjang kitaorang kenal dia memang selalu baik dengan aku . sangat sangat jarang dia nak lukakan perasaan aku . aku je yang selalu sakitkan hati dia . tapi dia selalu sabar dengan aku . banyak sangat kenangan terindah yang aku cipta dengan Exa .dia banyak bantu aku . dia selalu dengar masalah aku dan selalu ada bila aku perlukan . i cant imagene my life without her .shes like my sister .my favourite sister .kenangan aku dan dia asyik replay je dalam otak aku . sebak dada aku .kenangan karoeke,hang out , belajar main guitar,swimming,borakborak , silly dance macam macam laa . semua benda aku share dengan dia . problem , happiness even bila aku marah .time birthday aku dia kasi aku present yang aku sangat sangat suka . dia kasi aku teddy bear . coomeel sangat macam orang yang kasi tu . haha . i still cant believe that she will leaving me . but yelaah mesti dia da rindukan papa dia . mana boleh pisahkan ayah dengan anak kan ? aku pasti takkan lupakan dia . itu pasti ! i gonna miss her laughter , her dance , her kiss even her cute-itik voice .jangan marah Exa .. dia memang V.I.P dalam hidup aku . and for sure i gonna miss mama Ayu too . mama , you so nice to me . thanks mama . mama baik , cantik , sporting , supporting and selalu gamatkan suasana . i love you mama thanks for everything . belanja Fany macammacam . tak tahu nak balas macam mana . insyaallah , lain kali , Fany pulak yang belanja mama okay ? Exa , jangan pernah berubah yea . Jangan gantikan tempat Fany dengan orang lain yea I always love you so freakin damn much my dear bestie in the world and after .ingat yea , study elokelok ,selalu smile and happyhappy . jangan muram aja . nanti selalu keep in touch yea . i wish you good luck . thanks for love me for who i am and being my bestfriend . thanks for making me smile . thanks for beng there for me . thanks billion trillion zillion times . ILYSDM . goodbye my dear bestfriends .

No comments:

Post a Comment