Saturday, September 11, 2010

second eid :)

yo ! haha , second day of Eid ? mulamula bosan kott :) then my Kak Nyna and Alee kata nak datang , aku da excited beruk daa :) da lame giler kott tak jumpe korang . i miss you guys damn much . muaah muaahh :) sesampainya dorang kat rumah aku , aku ? apalagi , kiss kiss , hugging , jumping semua ada laa . *jadi beruk sebentar . haha. pot pet pot pet . then plan nak pergi Spark . haha , takde tempat laen nak tuju :) mulamula plan nak makan dan jalan jalan je . then restoran kat Spark pulak tutup . aduhai , lapar la pulak . pergi la makan dekat ABC . haha . lepas makan , takkan nak balik rumah pulak , malas nak balik :) plan punye plan, nak tengok cerita Piranha . cerita dia start pukul 3 15 p.m. oh shit ! kita da lambat . kitaorang masuk la pukul 3 30 p.m. cerita pun da start . ramai la pulak hari nie :( terpaksa duduk kat depan . whoa , cerita dia da-bomb kott :) i like it ! piranha nie memang ganas . banyak la adegan thrill . budak budak , orang yang lemah semangat dinasihati , JOM LA TENGOK ! haha . sawan sudah aku nie :) ada yang putus kepala , rambut sangkut dekat kipas bot , badan terbelah dua . there were blood, blood and blood everywhere :) korang lupa ke ? aku kan wifey Edward Cullen , of course la aku suka blood . haha . but cerita dia macam tergantung . maybe ada Piranha 2 . uuuh , cant wait ! Kak Nyna , awal awal da said NOO ! haha . lepas tu , keluar je panggung , tengok kat luar . oh damn , hujan ! macam mana nak balik ? yeah , aku apalagi , call la my superdad . mesti dia boleh amek punya :) i love you abah . while waiting my superdad to fetch us , kitaorang pun jalan jalan dekat second ground . tengok tempat games tu macam best je , kitaorang beli la token . haha , kak Nyna rasmikan dulu . dia nal pakai mesin urut la pulak . aiseh , kalah nenek aku . kidding kidding . aku pun nak try jugak . whoa , sakit kott . nie urut ke nak buat tulang aku patah ? haha . oh yee , masa kat Spark , banyak kali terserempak dengan Islah *the boy who gives me motivations . haha . dia pakai baju melayu warna putih . suci jee aku tengok :) then kitaorang turun la bawah , maybe abah da sampai . oh , belum lagi laa . kitaorang cepat cepat snapping pictures . yelahh ,nak cipta kenangan terindah (!) haha . sakai jee :) lupa nak cakap , Nyna and Alee .. makin hot gitu . well , tengok la . bestie sape kan kan ? *tumpang hot ! haha . dalam kereta pun sempat lagi posing . apatah lagi time kona baring . haha . laah , cepatnya da sampai kat bus stop. ouh , salam salam , hug hug , kiss kiss . whuaaaaa , sedihnya . sekejap sungguh masa berlalu . haish ,jealous la tu :( sampai je kat rumah , mama aku pulak kata nak pergi Jusco . haha , pergi jalan lagi . banyak jugak sales kan .mama beli tracksuit dekat Forest . aku pulak beli barang aku . jalan punya jalan , jam Polo Britainnia ada sale ! whoa , boleh la tu . cantik mehh jam tuu . aku suka yang warna hitam tu . memang cun ! mama dengan abah beli sepasang . cett , kakak pun nak jugak ! mama aku cakap " mana pergi jam Swatch kau tu ?" alaa , itu jam nak buat pergi sekolah . jam tahan lasak . nak jugak jam stylish . hee , takpe . nanti aku beli . kau tunggu , jam ! then tengok dekat kedai camera Canon . smart seh camera uhh .aku cakap kat mama aku " mama , kalau kakak nak camera macam DSLR tu boleh tak ?'" then mama aku cakap " nak buat apa , kakak bukannya photographer . camera biasa je , setakat nak tangkap gambar kawankawan , takyah la nak beli yang macam tu . not necessary pun." aku pun angguk angguk jelaa. haha . aku nak beli camera warna purple , kalau ada laa . haha .lepas tu da nak balik . uhhmm , bau apa nie ? ouh , bau biskut Famous Amos . sedapnya bau .abah pun beli la untuk aku and adikadik . aku punya chocolate chip without nuts . adik aku with nuts . haha. aku dengan mama tengok la macam mana dorang bakar biskut tu . then tetiba ade sorang chinese nie tegur abah aku .. " heyy your kid ah , da jatuh kan itu gulagula , then dia masukkan balik " . then adik aku kene la marah dengan abah aku . serve your right . nakal betul adik aku nie .haha . okay la you guys, da panjang sangat da nie . eden pun da ponat menaipnyoo :) haha . toodles dear ! byee . assalammualaikum:)

No comments:

Post a Comment