Sunday, August 22, 2010

A Weirdo Monday ~

Assalamualaikum my dear blogg , today have unusual stories to write . haha , a funny one ;D , it started at the assembly . i was so sleepy .. non-stop speech especially when my Headmistress gives speeches . OMG ! bila laa orang tua nie nak stop membebel .. haha .. so BOORINGG ! i cant sit properly . i have to move here and there . haha . suddenly ,Myla snatched Nana's note book . then she look and wrot on it . aku , apa lagi ? menyemak laa sekaki ! pastu , Mrs . S told me , Myla and Nana to stand up and wait at the corner . Ohh damned it ! aku duduk senyapsenyap pun kene . aku tengok je Myla tulis apa . apa la cikgu nie . Myla , Nana and I cant stop laughing . haha . lawak pulak aku rasa , haha . sampai kat bilik disiplin pun tak stop gelak lagi . aish , apa nak jadi la dengan kau nie fany ? haha . MATHEMATICS PAPER 1 , ouhh , so unpredicteable . ada yang senang , ada yang susah tahap gaban but aku harap aku boleh dapat 25 and above . sebelum masuk dewan untuk MATHEMATICS PAPER 2 , kene tunggu depan dewan . aku duduk depan pintu . masa tu kertas soalan da kene edar kat atas meja . aku nak gurau dengan Cikgu Azila .. so , i blow the paper . terbuka satu muka surat (page formulae ) .. Mrs.Rosemand da jerit . haha . im dead meat dude ! then dia cakap kat aku dia nak bagi kosong markah kat aku , yang peliknya time dia marah aku , aku sempat lagi gelak . dia cakap ' Why are you laughing ? ' . ngekk aku nie , patutnye buat la muka seposen kee .haha . lawak ouh .. ishh , apasal ngan aku nie ? buang tebiat ke ha ? haha .. oke la u guys , im sleepy right now . and the WORST news is tommorow paper SEJARAH . alamakkk ! haha .

No comments:

Post a Comment