Tuesday, August 10, 2010

my sweet birthday party !





this is the pictures from our birthday party , Happy Birthday to Me and Afrina


today is one of the best days in my life ! wahh , seronok nya dapat sambut birthday dengan bestfriends :) tadi , kitaorang sambut dekat D' Kelapa Cafe . Afrina beli cake indulges dekat Secret Recipe . yummy . sedap giler arr . chocolate dengan cheese . then aku order mee goreng dengan sirap bandung . yang datang Ain ,Myla , Exa , Am , Sob , Mizan ,Adam , Is dengan Vee . walaupun aku tak rapat sangat dengan Is , Vee dengan Adam , but diaorang ternyata boleh dibuat kawan . sangat sangat baik . best sangat sangat . tadi , ada ke diaorang pergi tinggal aku dua orang je dengan dia . malu aku . lahh , borak je la. then dia bagi present . happy happy . dia bagi chocolate sekali . thanks dear . i lovechocolate . tema party nie warne hitam . semua pakai tee hitam . haha . ada satu part tu , aku malu sangat . ada ke diaorang nak tangkap gambar aku suap dia cake . malu . last last dapat jugak . then aku tarik Vee pulak . bagi dia suap Exa . haha . sweet sangat . cuba tengok kat picture kat atas tu . Is pulak malu malu dengan Ain . lupa pulak , aku dapat hadiah water globe dengan wallet . comel comel . thanks Afrina , Sob . i love it !

* aduhai Vee , jahat ouh dia . ade ke dia pergi calit chocolate kat muka aku . tapi takpe Sob tolong calitkan balik . padan muka !



ps: i love today . so many sweet memories that we managed to create . i love you all . my under18 , sayang sekali Fatin dengan Fyrra tak dapat join ;(

No comments:

Post a Comment