Friday, August 13, 2010

cinta kirana

aku suka tngok sinetron ;) haha . lawak je . lepas cerita fav aku Benci Bilang Cinta da habis dengan jayanya , sekarang ada cerita baru , Cinta Kirana . haha , Nia Ramadhani yang jadi Kirana , gadis miskin tapi garang macam singa . lawa sehh Nia . hari nie episod 3 , pasal Kirana kena halau dari ' rumah kontrakan ' , haha rumah sewa dia gara gara Mak Riana , urgh . gedik dia kalah adik aku . haha , baby , jangan marah ;) . Riana tu girlfriend Galang . Galang tu sepatutnya kena dijodohkan dengan Kirana . but they hate each other . setiap kali jumpa mesti gaduh . aishh , aku rasa diaorang kahwin punya . haha . Riana tu kurang ajar giler arr . ada ke dia tengking Atuk Rama ? macam nie nak buat jadi menantu ? orang gila pun reject . aku nak tahu la apa jadi nanti . Kirana couple tak dengan Galang . hmm , back to reality , am i too cruel ? why i like to treat that person badly ? eventhough that person is nice and cares about me . urgh ! im so depressed . that person is changing . just give him a chance . even the Prophet forgives people . Oh God , i dont know why im being such a mean girl . aku harap pada bulan yang mulia nie , aku berubah menjadi better . dan aku tak nak jadi useless macam dulu ;)



*tolong maafkan aku , wahai kawanku . aku tahu aku banyak buat salah . aku sayang korang semua ;) you guys are my sunshine

No comments:

Post a Comment