Thursday, July 8, 2010

Under 18 addictions


aku suka gila komik nie . but aku baru je baca . actually dari dulu lagi aku nak baca komik nie , but takde kesempatan nak baca . aku baca yang No Fear je dulu . aku pinjam Hazman 1 K punya . thanks ya dik . haha . aku baca tadi . tergelak . buat lawak je si Siv nie .best best best . haha . Zint , u rock my world la. tadi merentas desa , buat lawak je. aku , Mila , Syafikah , Pykah dengan Sara . mulamula Mila cakap " Fany , jom jadi orang yang last sampai " . aku cakap la taknak . dia beriya-iya sangat nak jadi number last . tapi lepas tu dia yang lari tinggalkan aku , Syafikah dengan Sara . ape la kau nie Mila .. haha . lastlast bukannya dapat tempat pun . tadi makan kat abang zam . jahat la luqman nie . Dia asyik kenakan Mila dengan tuuttutt je . Mila bengang gila . macam Hulk da. masa jalan nak pergi bus stop , Mila nangis . dia marah sangat kat Luqman sebab bagitahu tutttutt .. sampai burger pun tak habis makan . eh lupa nak bagitahu . tadi rumah Biru yang menang . suka la oramg tu rumah sukan dia menang . haha . okay la u guys . aku nak study . hoho . Math , im coming babeh .

ps : Hazman , thanks . u the best . nanti kasi akak pinjam komik Zint lagi ehhh ..

No comments:

Post a Comment