Monday, July 5, 2010

leave me alone !

tolong la .. leave me alone . jangan kusutkan lagi kepala aku . aku taknak benci orang tapi janganla buat aku benci . bila aku da benci , habisla .aku tak kisah kau nak buat ape. aku langsung tak kisah .. tapi janganla nak menunjuk-nunjuk kat aku . aku tahu la kau hot . sebab tu kau nak tunjuk-tunjuk kan ?aku tak kisah langsung . tapi jangan la pretending yang kau peduli pasal aku . menyampah ! aku tahu kau bukannya peduli . kau sengaja cari pasal . kau suka kalau aku sakit hati kan .. aku sayang kau . tapi makin lama rasa sayang tu makin nipis . kau yang mengikis . kalau lah aku buat benda yang sama seperti kau buat kat aku .. mesti kau marah kan ? hmm ..entahlah wehh . aku malas nak amek port pasal kau da. kau pun da cukup perfect . da tak perlukan aku lagi dalam hidup kau yang 'bahagia' .aku malas nak kacau . but please la jangan la pretending ! kalau kau nak sangat , cakap je la.. aku tak kisah .. aku pun takde hak nak melarang kau .. yes ,aku sayang kau . but jangan la buat aku benci kau . sebab bila aku benci kau , aku takkan peduli langsung pasal kau .


ps: memang brutal la aku nie . ayat macam nak ape je.. hee .. tah la.. aku da penat la.. pretending yang aku tak kisah ape yang kau buat kat aku . aku bengang gila .. kau pulak pretend yang kau caring pasal aku padahal kau tak peduli pun kan . bila kau happy , kau campak aku merata-rata.. bila kau ada masalah , kau cari aku .. kau memang suck !

No comments:

Post a Comment