Wednesday, July 14, 2010

knight and day




hari nie tengok movies lagi . haha . tengok Knight and Day pulak . best la movie nie . romantic comedy actions movie . wahh . romantik Cameron dengan Tom . " without me , with me " . best quotes Roy Miller ( Tom Cruise) . tadi aku datang sekolah lambat .. then aku nampak dia dulu . aduh . semalam maybe just maybe dia marah aku . sebab dekat buku teks KH aku , at the first page , FANY LOVE tett .. itu dulu and moreover , bukan aku yang tulis . aku tak tulis pun . aku tak tahu la. semalam dia text .. dia cakap cantik buku teks aku . kat first page tu . aiyoo . aku tak explain apa apa pun kat dia . Mila yang cakap . entahlah . aku harap dia faham . okay la u guys . aku nak settle kan homework aku . byee.












: suddenly aku takde mood nak post blog . bukan pasal dia . but entah la . mood aku berubah . tiba tiba je . sebab tu la aku post pendek je . but aku really enjoy cerita Knight and Day tadi . 5 star for that .

No comments:

Post a Comment