Monday, July 12, 2010

eclipse the bomb !







yeah ! tadi aku tengok Twilight Eclipse dengan Mila and Afrina . sumpah best best best . ada yang cakap boring . bagi aku langsung tak boring but masa ending dia je macam flat . flat means mendatar . haha . pergh banyak juga battle dalam Eclipse . adik Kristen Stwart pun ada gak . walaupun aku pilik Team Edward but i cant deny that Jacob memang handsome . super handsome . but aku taknak mengaku kat kawan aku tu especially Afrina . ada ke Mila cakap Carlisle tu handsome ? Mila , dia tu bapak orang la.. haha . dorang punya enemy , Riley pun handsome gak . haha . and ada satu part yang paling aku bengang , ada ke Bella dengan Jacob lip-lock ? ohh shitto . Bella nie tak pikir ke perasaan Edward . but Bella terpaksa kot . sebab dia taknak Jacob pergi . Yeah ! Bella da jadi wifey Edward . Mr and Mrs Cullen . hoho . aku suka time Jacob peluk Bella depan Edward sebab nak panaskan badan Bella . then Jacob cakap kat Edward ' Im hotter than u ". haha Edward bengang je . but puak werewolves dengan Cullens da boleh jadi team . haha . apa yang penting ? kerjasama ! haha.. okay la u guys , aku penat . nak tidur jap . lepas tu nak siapkan homework mandatori cikgu Kamala. btw , today memang best . dapat jugak aku tengok Edward aku tu . ngee . byeee..

No comments:

Post a Comment