Monday, July 5, 2010

cruel , egoistic , weirdo

hmm . im speechless already . bermula la kisah sedih aku . haha . apa punya kuno la ayat aku nie . yeah . tadi aku yang sengaja memulakan lagi ( again and again ) . aku memang perempuan yang bermasalah . aku tengah mengalami sindrom plus . tahu tak apa ? aku ada macam macam perasaan dalam hati aku nie. aku rasa sedih , bersalah , jahat , keliru semua ahh . you name it . semua ada . aku minta something kat dia . bodoh aku nie . aku just tak nak dia rasa sakit sebab aku . aku tak perfect . aku tahu since kitaorang da baik , ada je masalah timbul . dan guess who yang start cari masalah ? aku lah ! hoho . the psycho girl . macam lagu yuna pun ada . cinta sempurna .. lagu shahir pun ada.. haha . mengarut je la aku nie . aku tak sanggup tengok dia sakit pasal aku . bukan aku tak nak tegur dia , but ada something yang membuat aku tak boleh nak tegur dia . not something .. paling tepat someone .. haha . but aku malas la nak pikir banyak . yang paling penting .. betul ke apa yang aku buat nie ? aku takkan menyesal ? tapi aku taknak . aku tak boleh pentingkan diri sendiri . aku tahu tahap kesabaran dia mesti makin berkurang . sebab aku . aku taknak jadi orang yang pentingkan diri sendiri . aku rasa bersalah . punya la bersalah sampai aku tak boleh nak tengok muka dia . badan aku pun da start naik suhu . impaknya .. whoa . kepala aku da biol . mila kata " tu la kau ! " ngoo . aku kan suka cari masalah . haha. okay la , da panjang lebar aku merapu . aku nak makan drug favourite aku . panadol la . then aku kena get ready . sebab askar Jepun da sedia nak tembak aku . woohoo..

No comments:

Post a Comment