Wednesday, June 2, 2010

yeah ! finally ..

comel kan ini budak ? huhu . promote promote .

yeahh ! finally dapat gak A . for now . sebab banyak lagi paper belum dapat . i got A for agama and BM . Agama aku dapat 88 , BM paper 1 aku dapat 29 ,paper 2 aku dapat 84 . so total 80 . kali nie im no longer the highest student who score in Agama . frustfrust . takde rezeki kott . but still alhamdullilah .better 88 than nothing rite . tadi mase rehat , aku jumpa is . minta duit . nak pau . haha . but ade dia kat situ . alamak lupa . is da hulur duit pulak . aku cakap maen maen je . haha . btw , nanti awek kau marah la is :) . haha. sorry . jangan jealous eh . dia da couple da ngan tett . hihi . mila pulak pergi pau dia .kureng punye kawan . da la guna name aku . haha . dia cakap 'g ar mintak kat is' . aisshh . haha . then masuk kelas . skipskip . hari nie aku belajar linear equations . senang kott . 50 50 la . sehari da boleh habis satu bab . then balik . mila da dating dengan boyfie dia uh . aku pulak tunggu je la kat bawah . aku tengok tadi dia da balik . ingat nak tego . tapi tak terkeluar pun suara aku . ahh , baca komik je arr . hihi . pantang tengok komik aku nie . then , aku nampak dia kat bilik pengawas . aiik ? tadi bukan da balik ke ? haha . ada hal la tu . ape ape je la . wahh kawan aku semua da ade kapel nie ( eh bukan semua) haha . aku je tak . aku en baiik . budak baiik . haha . okayy la . hasta la vista !

btw macam mana lah aku nak bagi tahu abah pasal result aku nie . im dead meat . wish me some luck ehh . xD




nur hidayah , u rock la ! awak sangat comel . banyak laughter bile dengan budak comel nie .





ps* the header picture uh , di'snap' masa aku, mila ,kembar and ekyn pergi kenduri . miss that moment . sayangnya , ekyn r no longer our beloved . she changed . but , i still hoping that we can be friends .

No comments:

Post a Comment