Sunday, June 6, 2010

oh , Prince Dastan .

* Prince Dastan , prince of persia *
sorry yea dear bloggers sebab aku tak update blog . aku balik rumah mama aku semalam . aku rasa malas nak bawak laptop nie . huhu . i miss my friend especially blablabla and exa.okay okay .


05.Jun.2010

hari nie aku tengok wayang dengan my bestie uhh Mila ngan Umi . tengok Prince of Persia.haha walaupun lambat sikit . best la cerita dia . best best best . five star ! prince Dastan uhh da la handsome , badan six pad . mata biru . ulala . aku dengan Mila duduk dekat G10 G11 . mula mula kitaorang duaorang je yang dekat baris tu . then muncul la satu group mamat nie duduk kat sebelah Mila . aku tengok macam mamat pendatang asing tanpa izin .huhu . sebab diaorang tengok kitaorang tak berkelip-kelip . pastu aku tanya la Mila . "Mila , dioarang nie indon ke? (sorry exa , tak maksudkan exa uhh) Mila cakap "eh , orang kelantan la !" alamak salah teka . jahat ouh aku nie .cerita dia best giler . aku suka tengok Price Dastan melompat kat atas bangunan tu . best best . masa nak keluar wayang uhh , jumpa Aliff . dia tegur . then lepas tu , Umi belanja makan dekat sup meletup . makanmakan lepastu pergi hero beli barang dapur . malam tu aku balik rumah mama .


06.06.2010

menyesal aku tak bawak laptop . wahh kebosanan sudah . pukul 10 pergi tuiton .belajar science dengan mathematics. mama aku suruh aku pergi kelas intesif dekat Greenwood . ala malasnye mama . kakak da la dalam mood holiday nie . takpe la. aku ikut je cakap mama .balik tuition aku follow mama pergi saloon .lepastu pergi kedai handphone . mulamula nak beli phone warna pink sony . wahh . cantik ! da la berkilat .tapi mama tak bagi . dia cakap aku tak boleh beli phone mahal nanti mesti tak tahan lama .last last mama belikan aku phone slide sony . thanks mama . but camera dia tak best la. ahh aku nie banyak songeh pulak .hihi btw , thanks mama .



i think tu jela cerita aku en . haha . tak banyak story pun . aku nak tengok lagi la prince of persia . best best .

No comments:

Post a Comment