Tuesday, June 29, 2010

no title , i guess

hari nie .. nothing special happen .. just a normal day for me and bff .. cuma hari nie dia tak datang .. maybe pasal nasyid semalam .. hari nie , akhirnya berjaya gak kitaorang habiskan silibus Mathematics . aku rase chapter yang last sekali uhh . Trigometry tu macam senang kott . ada gak yang susah..yang belum habis belajar lagi ..Science lagi dua chapter .. Geografi .. lagi dua or tiga .. lepas nie , revision revision dan revision.. haha.. aku ade story .. ada la sorang budak nie . dia suka marah aku .. dia suka cari pasal .. aku pun tak kenal sangat .. nama dia 'ngoo'.. mula mula dia hantar chat kat aku.. dia cakap dia la orang selalu nak tumbuk aku .. chatchatchat .. dia nie okay la gak .. aku ingat dia nie ganas sangat . rupanya boleh la dibuat kawan . KAWAN je.. then kawankawan dia uhhh cakap dia suka aku pulak .. aduhaii .. but dont worry awak.. saya da ada awak sorang je .. haha.. malumalu.. tadi masa kat sekolah , sepatutnya yang pergi seminar science tu Lai Cen Woon.. but dia tak datang .. so cikgu bagi la aku pergi . haha. pergi teknik cheras.. alahai .. belakang rumah je.. (actually jauh gak) ..okayy la dear blogger .. sampai disini je cerita gua .. assalammualaikum..

No comments:

Post a Comment