Wednesday, June 9, 2010

neverland :)

* NEVERLAND *
kan best kalau aku dapat pergi Neverland. tak payah fikir macam mane nak survive dalam dunia nie . tak payah nak bahagiakan orang sebaliknya bahagiakan diri sendiri. hee . mengarut je aku nie . tadi aku tengok Peterpan 2 : return to Neverland . cerita masa aku budak . aku suka Peterpan . tapi dia takkan jadi grown up . teringat kenangan kanak kanak dulu . hihi . time main masakmasak , main soroksorok , main police entry . my childhood with my bestie . Nyna and Alee . imiss u guys . ingat lagi tak kita suke panjat tembok atas tu ? haha . macam monyet kan ? lepastu kita main barbie . shopping kasut . too much fun . rindu jadi budak . aku sebenarnya takut nak jadi grown up . sebab mesti banyak komitmen nak dihadapi . tapi takpe . nanti tak mencabar kan . u guys , kenangan kita , aku akan simpan selamanya . walaupun satu hari nanti kita akan terpisah , jangan lupa childhood kita eh ? hee . sedih sedih . selamat berjaya dunia akhirat . harap harap nanti kalau dah berjaya nanti , kita dapat reunite balik . sunyi tahu tak ? rumah sebelah nie kosong je . that house , use to have many laughter .. i miss that ! nak dengar maksu korang mengamuk . haha . okay , enough fany . face the reality . kita makin dewasa . just prepare ! ngee .


*hee aku saje je post pasal Neverland . sebab aku teringat zaman chilhood aku . aku nie memang . mengarut sikit . hoho.

No comments:

Post a Comment