Thursday, June 17, 2010

killers dan tandas lelaki

haha . my fellow stranger . i miss you guys la. da lama kan aku tak update blog . haha . this two week , aku busy busy dan busy . so aku malas nak cerita apa yang terjadi semalam semalam punya semalam . aku nak cerita hari nie punya . hoho .hari nie as usual . pergi extra class kat sekolah . skipskip . then balik sekolah ... tetiba je Mila cakap kat Ain . " Ain , jangan bagi tahu Fany taw pasal tadi " . aku pun nak tahu gak . haha . tapi diaorang cakap RAHSIA . kalau rahsia asal kau pergi cakap kuatkuat hah Mila sayang ? lagi lah aku nak tahu . aku touching sekejap . haha . then bus pun sampai . mase sampai kat depan Spark , diaorang turun . aikk ? bukan semalam taknak pergi ke ? aku da la bawak berapa rial je .haha. diaorang cakap nak tengok wayang . aku terkejut gila vavi la . habis tu aku macam mana ? sampai hati korang . sampai kat MBO .. diaorang order 4. sah ! diaorang kenakan aku . Afrina dear , thanks ! haha . aduhai asal lah dia jaga counter ? haha . mulamula Mila pilih Toy Story 3 . then Ain tak nak . pilih la cerita KILLERS . actually cerita uhh 18 above . oops . haha .best gak cerita dia walaupun ada lah adegan biru . haha . aku suka tengok time Spencer ( Ashton Kutcher) kick ass orang . haha . dengan isteri dia yang suke menjerit , Jen(Katherine Heighl) . but cerita nie menunjukkan pasal seorang proffesional murderer yang tenang dan sayangkan isteri dia. romantik sangat sangat . da la handsome . badan six pad . the end . then masa nak keluar dari panggung tu , takde pun orang nak bukak lampu , pintu . kitaorang terpaksa jalan kat jalan nak masuk MBO . semua orang pelik . haha . Mila pulak nak pergi tandas . aku pun follow la . sebab aku pun ada undone bussiness . haha . aku pun masuk la tandas dengan Mila . tetibe , aku nampak orang lelaki tengah berdiri kat situ ! OMG ! tandas lelaki la !! haha . aku dengan mila lari lah . then orang tu cakap HOII . aku memang tak perasan yang kita masuk tandas lelaki . aku dengan Mila gelak je la. hee . okay la u guys , gotta go . byeee..

No comments:

Post a Comment