Saturday, June 26, 2010

its been so long ....

its been so long kan aku tak menjenguk blog aku . rindu rindu . so many stories that i wanna share but aku penat nak menaipnya. hmm walauapapun . aku sekarang dah okay dengan dia . hoho . aja-aja fighting ! heee . next week , 8 July 2010 . hari yang paling aku nanti nanti kan . but hari tu la ada merentas desa . ouh sh*t ! haha . baru nak tengok eclipse . tapi nanti kalau aku pergi tengok masa hari tu , alamatnya aku tido la kat dalam wayang tu . edward yang tengok aku nanti . haha . okaay la my dear blogger . byeee .. aku nak siapkan kerja sekolah .busybusybusy .

No comments:

Post a Comment