Tuesday, June 1, 2010

im so frust , frust , frust .

fuhh . penat sangat hari nie . aku baru balik . hujan turun selebat-lebatnya . aku cerita dari mula sebab ape aku frust . hari nie as usual , aku pergi sekolah . aku tahu hari nie gerenti dapat paper balik . aduhaii itu la benda yang paling aku tak nak tengok . mula mula dapat paper Math . paper 1 aku dapat 30 paper 2 aku dapat .... hmm . total marks aku for Math 54.. teruk an ? dulu aku dapat B tapi da turun D . hmm . then , dapat paper Science . tapi paper 2 je . aku dapat 46/60 . alhamdullilah . naek gak kan3 ? haha . kalau paper 1 aku dapat 20 aku da boleh A . harap harap paper 1 aku dapat okayy . aminn. then aku dapat paper 1 BM . aku dapat 29 jehh . haha . hari nie aku stay kat sekolah . nak buat folio geografi .uhh . tapi lagi sikit nak siap. huhu . aku balik naek bus . huhu . takut gak sorang sorang. then hujan pun turun . bus pun datang lambat . grr . sampai je kat bus stop rumah aku , aku lari naek jambatan . kilat sambung menyambung . takut sangat . aku menangis kat atas jambatan uhh . aku takut sangat . aku tahu kau banyak buat dosa . ya Allah , ampunkan dosa aku ! hmm , lame jugak aku tunggu kat situ . last last aku beranikan diri redah hujan . sejuk sangat . aku rase macam nak demam kot . huhu. okayy la. aku penat plus ejuk nie . salam ,dear stranger .

No comments:

Post a Comment