Saturday, May 1, 2010

yes , i do !


semalam , aku on lahh fb..then ade org nie A ,aku bace mood dia..dia cakap pasal dupdapdupdap..then , keluar lahh name S..haha..aku pelik lohh .S suke kat A kehh ? huhu..tak jealous eh you guys, im not jealous , okayy fine im jealous.. grr.. tiru kat fb uhh..haha.. aku tanye S , dia suke kat A kehh , then dia cakap , dia tak suke.. dia cakap A suke kat dia..ouhh begitu rupanye.. grr ! nonsense lahh aku nie..semalam for the first time aku on lame gler ,and mak aku tak marah pon..huhu.. aku suka dia ! okayy , aku da ngaku but aku maluuuuuuu gler2.. grr..relax ar bro..tapi nak PMR dulu.. betol tak ? exa pon dah ade blog sekarang..huk3.. siap VJ tuhh.. perghh aku tak tahu nak tules pasal ape lagi.. aku tngah happy + giler + nak jerit + lapar + Nike =kanak-kanak bahagia..


aku sudah mngarut !! grr..
grr..but aku betol nie..aku tak tipu.. haha..lame-lame aku nie bolehh jadi orang gilerr.. haha.. btw, adik2ku nie , bising jehh lahh ..maen PS.. tahu ar aku da kalah , tak yahh ar nak show off..PS tuh maen tipu lahh..haha.. penipu punye ps..okayy arr nak sambung chat ngan Exa kat ym ..


pS:soryy aku mengarut skit.. aku tak cukup oxygen..

No comments:

Post a Comment