Thursday, May 27, 2010

tidur time exam membawa padah .

hari ini as usual pergi ar sekolah . ngantuk sangat . aku pun tak tahu kenapa. but pagi-pagi aku da buat lawak bodoh . sawan pagi aku sudah datang . haha. hari nie exam Seni Paper2 dengan PJK. masa seni uh , aku camni =.= blur , blank . tak tahu nak buat yang mana satu . bila start lukis je aku padam balik . lepas tu , lukis balik . last last aku buat bulat bulat dengan tiga segi . macam matahari . simple sangat . then , rehat . aku sakit perut masa uh . tapi aku tak bagi tahu sape sape. aku diam je. malas nak menyusahkan orang. naek kelas. jalan jalan nampak dia . macam biasa aku buat dont know. haha. masuk kelas . time cikgu Kamala., dia macam moody je aku tengok .cikgu , jangan moody moody . nanti darah tinggi . ingat baby kat dalam perut uh.. haha.. time tu , exam bahasa cina . aku ape lagi .da letak kepala aku atas meja then tidur . perut aku sakit lagi . perut oh perut kenapa kau buat hal nie ? aku rasa sakit hujung bulan . haha. tidurtidur then samapi la time nak jawab PJK punye paper. aku pulak ngantuk + sakit perut . aku jawab la soalan uh . cepat gak aku siap. banyak hentam je . haha. aku pun start tidur lagi . mudah-mudahan perut aku tak sakit . then , aku rasa cam ade orang kejut aku . Madam Yeoh . dia cakap nak kutip kertas. then aku baru sedar tadi aku jawab sampai nombor 40 je. aiiyoo.. rugi 10 markah . ape nak jadi la dengan aku . tu ar , tidur lagi. nak menyesal pun tak gune da.. sabar je la .

hehe . im in relationship or not ?


so korang semua , janganla tidur time exam. kalau korang dapat jawab , its okay la. kalau jadi cam aku . aiiyahh . nasib baik pjk je. kalau geografi ke ? mati aku. huhu.okayy ar dear strangers , aku sudah mengantuk da nie. da ar dia takutkan aku tadi . takut takut . seram sejuk nie.

to Nur Hidayah :dayah , k fany da dapat da gambar yg k fany suka tu . nanti k fany tunjuk eh.
memang tak sangka diaorang tuh gay . OMG !

No comments:

Post a Comment