Tuesday, May 11, 2010

sorry for everything :)


sejak keblakangan nie, aku rase aku da berubah.aku pun tak tahu kenapa.aku rase aku makin lalai ,makin jahat ..aku suka tinggal kawan padahal dia da cakap nak stay dengan aku. bila bende remeh temeh berlaku pun , aku nak marah marah. kerja sekolah aku da makin berkurang kualiti dia.semakin hari semakin malas.dan semakin hari aku rase hidup aku nie macam takde makne.aku pun tak tahu kenape aku boleh fikir sampai ke situ..yeah i know ! memang tak baek cakap macam tuh , but i just telling the truth right now.aku nak buat parents aku bangga dengan aku , tapi result aku still teruk jugak. aku rase macam tak berguna . parents aku pun , mesti kecewa kan? yelahh aku kan anak sulung.aku rase nak berubah , tapi sempat keh ? walaupun, dear stranger , korang nampak aku happy jeh kat sekolah but deep deep inside my heart , im suffering ! i dont know why. but aku akan try to be better person .aku kena dekatkan diri aku dengan Allah sebab aku rase aku da jauh sangat.Ya Allah , maafkan aku kerana aku merepek.mesti ade hikmah kenape aku rase macam nie.maafkan aku kerana aku selalu lalai.selalu sakitkan hati orang , suke buat orang marah.im so sorry you guys.this is not what i intends.it just happen.. and i also dont know why.aku sedih + pressure sekarang. hope you guys maafkan kekhilafan aku .
*for the first time aku menunjukkan the darkness in my heart.and i really telling the truth.aku tengah emo sekarang because aku takut aku tak sempat nak buat ape-ape.so korang jangan ar pelik.sekali sekala jeh aku emo cam nie. aku janji, aku akan recover dari perasaan aku yang giler nie.
lots of tears , fany.

No comments:

Post a Comment