Friday, May 14, 2010

its like this its like that !

worr , sumpah ngantokk baii..ngantok giler.. huhu..aku ade story nie.. buat malu jeh =.= .haha..petang tadi Ilham,wan & hakim datang rumah aku..nak print kerja sejarah ..huhu siap bawak inkjet ink lagi..haha..printprintprint.then lepak ar dulu (FYI, nenek aku,Mila and Mimi ade sekali ha) jangan fikir nonsense (!) then , aku on YM.. buat video call dengan dia..haha..aku suruh Ilham yang tercongok depan tuh.haha. aku pulak menyorok kat belah tepi..then ilham pulak buat aku punye ym macam dia punye.oit , gune ar kau punye fb kalau nk chat (!).hihi kidding .gune je arr berape lame kau nak.. syukur alhamdullilah , akhirnya siap jugak krja kursus sejarah aku . aku macam nak peluk peluk jeh laptop aku nie.haha. btw , esok aku tak pergi lahh gotong royong.huk3.. mila takde..camne aku nak pergi.. esok gerenti aku bangun lambat.. grr ! tadi mase ym-ing dengan dia , dia tunjuk adik dia. wow,comelcomelcomel. macam muke adik dia yang form1 tuhh.. okayy ar dear stranger. idea aku sudah keyro nie. haha. okayy bye bye yaw..

*ps: suatu hari nanti aku akan video call dengan dia but not at this time okayy..tunggu taww , malam kangg fany datang bawak baldi besar punye.. so , get ready .pakai google sekali.kalu boleh tangki oksigen.. haha . kidding,

No comments:

Post a Comment