Saturday, May 29, 2010

i'm sorry i cant be perfect

firstly , fany nak minta maaf sebab fany nie ngada-ngade , suka touching, suka cari pasal ,suka sakitkan hati macam macam ar. fany tahu fany tak perfect . i know. but thanks for loving me okayy .hmm , fany tak tahu kenapa when im with you , i feel safe . safe to tell you everything , safe to love you , i guess ! but , i think im too annoying . im not perfect for you . you deserve yang lagi okayy dari fany . so , please dont bother kalau nak pilih yang lain. im okayy with that . but now i realised that i love you . betul tak tipu . tapi fany takut nak terima sebab fany takut nanti fany sakitkan hati lagi . aku nak minta maaf kat parents aku . mama , abah . akak tahu akak selalu buat mama abah susah hati . akak bukan anak yang baik , tapi akak sayang mama abah . insyaallah , akak akan buat yang terbaik .Allah saja yang boleh balas jasa mama abah . aku nak minta maf kat mak (nenek aku) . maafkan saya mak . saya tahu saya banyak buat salah .terima kasih kerana menyayangi saya seperti anak sendiri . cehhh , cucu je sebenarnya . jealous paksu aku . hihi. then aku nak minta maaf kat my bestie in the world . Mila , Exa , Ain , Afrina , Fatin , Nina , Alee dan semua kawan kawan . banyak sangat nak tulis name korang . but im sorry for everything okayyy . aku tahu kadang kadang aku nie bukan sahabat terbaik korang , but percaya la . aku sentiasa doakan kebahagiaan korang . aku sayang korang selamamnya . semoga tahun nie kita pecah rekod eh . PMR ! huhu.

ps: kawan kawan yg lain tu : ilham,syafirah , mizan , wan ,mimi, naim , fynna , salsabila , salasiah , iqin , syuhada , najah , farzana , hazim , syamim , nadirah ,atika . dan yang kenal aku . sorry kalau name korang tak disebut . maybe aku terlupa . aku manusia biasa. btw , semoga kita smua berjaya dunia akhirat .

No comments:

Post a Comment