Wednesday, May 12, 2010

deathline sayang :)

wahh, hari ni aku memang rase macam nak explode.aku ulang tayang balek kenape aku jadi giler mcam nie.semalam ,cikgu Mohana masuk ar kelas aku because mase Sejarah.mulemule dia membebel bebel dulu.aku pulak mengantok jap.haha.(well u know me)..then lepas dia abes membebel (oops sorry cikgu ..terkutuk kejap) dia cakap pasal folio.dia cakap macam nie :

cikgu Mohana:okayy , folio sejarah nie saya nak hari Khamis nie (that mean
tommorow lahh)saya dah bagi tempoh mase yang cukup untuk
awak siapkan.so,saya tak nak dengar apeape alasan dari awak.
kalau awak tak datang atau tak hantar , awak akan dapat o.

aku dari nak tido,tetibe tak jadi nak tido.ye arr terkejot baii.aku dengan other classmates shout arr .."hah?".memang gempak arr.. da ar aku tak buat apeape lagi nie.(actually ade lah buat jugak)wahh,gila cepat deathline dia.matimatimati..haha.. kalau cerita hari ni, aku bangun lambat pukul 6:30 -aku suruh mila dengan afrina pergi dulu-paksu aku malas nak hantar aku-terpaksa naek cab-then driver tuh ikut jalan jauh-charge aku sampai RM6..bapak arr..ni mencekik darah ke ape huh ? ish ish.kejam betol driver tuh..aku kan budak sekolah , asal dia charge aku mahal sangat.biasenye kalau naek cab , RM4..hmm lagi ape ek ? ha , tadi aku chatchatchat ngan dia..haha..then dia suruh aku dengar lagu yakinlah aku menjemputmu..uwaahh,lagu tuh , sedih sangat..dia tak tahu , mase aku dengar lagu tuh , aku menangis..tapi aku tak bagi tahu dia.MALU!


tenang sayang ku pasti akan datang,
yakinlah aku menjemputmu,
jangan menangis,hapus air matamu,
yakinlah ku tetap milikmu.

tenang sayang ku tepati janjimu,
karna kau wanita terhebat,
peluk tubuhku,matilah dalam pelukanku,
biar seluruh jagad raya tahu...

huk3..sdih worr..hmm , okayy ar dear stranger.aku nak sambung balek nak buat essay folio sejarah.. terpakse doe ! tak tido aku malam nie.. da ar tadi aku telan panadol , terpakse aku tahan mate aku..

*aku harap folio aku siap !


goodbye dear stranger !!

No comments:

Post a Comment