Tuesday, May 18, 2010

aku touching kott . haha .

haha . ngade ngade sungguh aku nie. merajuk ape bende tah. haha. ceehh , story dia camni. mase balik semalam , kan aku ade bagi dia chocolate . balik tu , aku on YM . chatchatchat.. then keluar pasal chocolate . dia cakap dia bagi chocolate tu kat K . aku , of course arr MARAH . mesti arr marah . first , sebab pergi bagi orang laen chocolate tu . second , K ? gila ke ape ? mase tu , aku sendiri pun tak tahu kenape .. aku nangis . macam budakbudak je kan. touching gila kott. hmm , then aku cakap .. i hate you . fanyy bencii ... haha .sampai macam tu sekali . ape la aku nie.. then , aku terus tak nak kawan ngan dia . jahat kan ? dia cakap dia gurau je . aku tak reply langsung . haha. dia cakap .. ade la something dia cakap .. aku terfikir sendiri . fany , kan dia gurau je . asal kau nek emo sangat ? small matter ma . huhu . yang paling gila sekali , mase balik tadi . haha. pandai kau mila kene kan aku . haha. dia pujuk , aku pergi tutup telinga . haha. kesian kesian.
hmm , tapi tadi ade arr tegotego .. haha . . hmm , okayy ar dear stranger . penat sudah..


ps: nak study ma. exam diagnostic this thursday . grr . bye bye..

No comments:

Post a Comment