Tuesday, April 27, 2010

ya , aku salah !

ya,memang fany salah.salah besar sangat kat dia ! tapi fany tak tahu nak buat ape lagi.. fany tahu mcam mane sakitnye hati dia..rase tertipu kan ? but i was stupid when i did the dicision..bodoh,ngokk semua ade.. sampai takk sedar yang dia sayang kat aku..grr ! im so sorryy !! fany da tak tahu nak buat or cakap macam mane lagi dahh.. kalau dia nak benci fany,benci lahh..because fany imemang patut dibenci..tapi janganlah tambah kan lagi rase bersalah kat hati fany.i know my apology is not enough for what had i done.. but i truly am sorry for what i did..kan tadi dia tanya fany suka dia tak ? fany tak tahu nak jawab ape dahh..fany nak cakap suka tapi cukuplahh ,.fany da tak sanggup tengok dia sakit hati.lagipun kawan fany suke kat dia..fany da confuse giler and tak bolehh nak pikir ape dahh..yang pasal budak form2 tuh, fany tak tahu nak cakap ape. dia just orang yang fany minat..grrr !!! benci nya kat diri sendiri.. why im so stupid ?
but kalau dia nak pilih orang laen,fany tak kesahh .. sure fany tak kesahh..fany doakan dia happyy ! cayalahh..haha.. but kita still teman kan ? im sorry again..nak fany nyanyi lagu sorry sorry sorry -super junior keh ? bolehh aja..haha..kidding !! sorry again ..* egoku telah diletakkan dibawah lutut..tak pernah2 aku mintak maaf gler2 kat orang..hihihi..

No comments:

Post a Comment