Saturday, April 17, 2010

S A L A S I A H

shit betul dohh hari ni.. tadi as usual aku pergi tuition.. aku orang ketiga sampai..and guess what the evil F**king girl datang dengan hamba dia agaknya..then aiman pun da sampai..aku just duduk diam jeh kat situ..yang evil girl tuh , menggedik dengan si aiman tuh.. dia pikir dia tuh CUN sangat keh..please lahh.. cerminkan lahh diri kau sebelum kau dicerminkan..then my Salasiah pun sampai.. masa Sal tengah duduk , tiba-tiba kedengaran satu suara sumbang berkata "MENYEMAK JEH BUDAK BAJET CUN NIE'..aku tahu mesti dia cakap kt sal..kesian sal..heyy minah gedik kau pikir kau tuh cun sngat keh..langsi betul.. masa tengah belajar pun dia nak memekak sampai cikgu pun fed-up dengan dia and the 'gdik' gang..suddenly, sal cakap yang dia nak pindah tuition because dia dah tak tahan dngan perangai diaorang..ala sal , jangan lahh pindah.. kau lahh kawan aku yang paling baek kt tuition tuh.. takpe nanti aku belasah minah gdik tuh untuk kau ek..sabar ye.. go to hell lahh , ****s..stupid because of u , sal nak pindah..

No comments:

Post a Comment