Monday, April 19, 2010

PETANG yang GELAP

Petang yang gelap ini membuatkan aku boring..grrr..hari ini aku chat dengan echah .. lawak betul budak tuh.. asyik buat lawak jeh ..but the shocking new .. how could she know about me liking that guy ?? abviouse sangat keh.. MALUUU doh..ada satu peristiwa nie , walaupun nothing or nonsense , but dapat jugak lahh usya dia lama-lama.. i'm so exhausted today .. tadi ada extra-class.. mathematics.. yeahh i know.. pening right.. but hari ini , aku clear lahh dengan algebraic formulae nie..kalau tidak blurr jeh la memanjang..ngee.. aku geram doh Farzana TIPU pasal dia nak pindah sekolah.. mati-mati aku ingat dia nak pindah.. last-last dia jondo sama aku..ngokk lahh..but aku lega lahh because dia tak jadi pindah..eee, aku bengkek dohh dengan seorang classmates aku nie..tadi ade photoshoot kat sekolah..then , time-time camni pulak tudung aku buat hal.. langsi tol.. ngee..then , aku tanya lahh kengkawan aku , elok tak tudung aku.. diaorang cakap elok but not as usual.. aku pon betolkan tudung aku kat cermin bilik pengawas..then , tetibe jeh dia datang and cakap 'Fany , LAWAK ar tudung kau '.. aku tahu ar tudung aku tengah babeng mase tuh , tapi ada keh aku TANYA dia ?? tudung dia pun senget-benget , pastu nak tegur tudung aku..grr.. tapi bila dipikir balek , kenapa aku nak marah-marah pasal bende remeh camni..lantak dia lahh nak ckap tudung aku lawak kh , senget keh , terbalik kehh.. tak payah PEDULI cakap dia..bak kata syuhada dengan fatin..dah lama aku tak contact nyna ouh.. tah sehat keh dia tuh.. aku nak pegy pasar tani , tapi mila tengah ZZZZZ..ngee..tadi kata nak pergi..okayy lolz.. nak pergi call mila tuh..daaa... XOXO,me-jerk

No comments:

Post a Comment