Thursday, April 15, 2010

the only my missy..

MISS ANAQUITA PROAWOTO..orangnya seunik dengan namanya..dia adalah one of my best friend after mila..huhu..aku guna warne hijau bcoz aku tahu dia suka warne hijau..emm,EXA..she's a wonderful girl..namenye pon jarang2 kita dengar..dia sebenarnya berasal dari Indonesia..tapi dia lahir di Thailand..dia nie suka sangat jaga perasaan orang..bagus tuh mmg bagus tapi kadang2 diri dia sendiri pon terabai..actually dia nie baru moved to Malaysia..baru setahun jagung friendship kitaorg..aku sebenarnya tak rapat sangat dengan dia dulu..sebab dia kelas 2 Bakti..so, kalau tak sekelas susah ar nk communicate..aku kenal dia cam tuh jeh.. biasa-biasa jeh.. haha..but this year dia naik kelas..so aku duduk ar sebelah dia..sejak tuh kteorang rapat..tapi hari tuh ade problem skit..sebab aku, gadoh dengan Ekin ,Jolyn..hmm so exa pon ikot diaorg..mmg ar marah masa tuh tp takde hak nak membantah,.time by time kitaorang da bebaek balek..since then kitorang rapat..haha..exa nie dia pandai MATHEMATIC(a subject that i always blur)..dia selalu dapat A..kalau tak A paling kurang pun B..haha..kadang2 aku rase brsalah ..yelahh kadang2 aku ade jugak tinggalkan dia,guriskan hati dia..hmm..Exa, im sorry okey bcoz makes u upset with me..aku sebenarnya suka buat orang jadi benci dengan aku..for no reasons..hmm but i believe exa will be my friend forever..aku nk add lagi satu perkare..talent dia mmg marvelous lahh..dia nie pandai maen guitar..kalau dia nyanyi lagilah!! perggh sedap giler..haha..dia punya minat same dengan aku punye..aku suke adam lambert,dia suke adam lambert..haha..kitaorang selalu memekak dalam kelas..nyanyi memanjang..haha..exa,exa..kalau exa tkde boleh mati kebosanan fany..hahaha..exa nie manja !! dia mcam adik bongsu dalam group kitaorang but aku rase dia lagi matured dari aku..haha..ngee..but kadang2 aku jealous gak kalau dia kwan lebih2 ngan *****r**..lolz.. biar je lah exa tu nak kwan ngan sesape..aku tkde hak nk menghalang..but aku harap exa bahagia dgan J..exa, thanks for being my best buddy !! i love you and so sorry if i maks u unhappy.. xoxo, FANY

No comments:

Post a Comment