Friday, April 23, 2010

malam sabtu yang sejuk

pergh..sejuk lahh malam nie..tadi kat school ada campaign kitar semula..what a day lahh..myla ,aku , ain ngan sn tetibe jadi ringan tulang pulak nak menjayakan event nie..haha..best jugak eh beramal..tadi aku collect lahh information about this campaign nak gune untuk folio..selalunya kalau aku ada masalah , mesti aku cerita dekat seorang cikgu nie.. aku cerita kat dia ape yang jadi..between me and her ..cikgu tuhh cakap jangan hirau..kalau betol awak tak kata dia , buat ape awak nak takot..terimas cikgu..cikgu buat saya rase ringan sikit..cikgu memang terbaik wokk.. haha.. just now , aku on fb..chat,chat and chat ..aku off kejap becoz nak bagi kucing aku makan..then ,bile aku on balik , dia da offline.. dia on 5-15 minute jehh..hoho..esok ada sekolah ganti but aku tak pergi pon,. im such a lazybone...haha..aku terharu+sedih lahh tengok cerite Syurga Cinta..yeah i know.. aku nie ketinggalan..baru nak tengok..haha..biar jeh lahh.. kan best kalau aku punye love story macam tuh..*gatai..dalam cerite tuh,atuk Syuhada cakap..ade 3 jodoh..1-jodoh dari syaitan = jodoh yg menyebabkan maksiat , bayi luar nikah ..2- jodoh dari iblis = kita syok sndiri , then kite pergi bomoh org yg kite obses.. 3-jodoh dari allah = kite jatuh cinta pada pandangan pertama..dan orang itu lahh teman sejati kite nanti ( husband/wifey)..the three things that makes me touch!

No comments:

Post a Comment