Saturday, April 24, 2010

hasta la vista , L & eyra

last farewell !! nurul salasiah and sayidatul azira..i never ever gonna forget about u..u guys rock and always support me mentally and physically..but , sadly u guys had to transfer ..OMG !! i swear i hate that losers who makes u guys leave me.,.i hope u guys always happpyy and healthy..and take care..i wish u good luck for PMR..nanti lepas pmr , kita jumpa ehh.. aku sayang korg.. korg mmang best but tak sempat nak enjoy dngan korg coz korg dahh pergi !! nie semua pasal budak bitch tuhh lahh.. aku tak tahu lahh macam mane aku nak go on dekat tuition tuh..da ar diaorg da takde.. aku pun nak transfer lahh..sedihh nya.. aku ras macam nak tumbuk2 jehh muka si budak bngong tuhh..budak perasan lawa ,ingat dia tuhh hot lahh sangat !! cermin lahh diri kau dulu wehh..orang pergi tuition nak belajar ..bukan nak menggatal ngan jantan !! ggrrrr!! yeah , today in my dictionary ,is suck day ! so,puas lahh hati korg !! L ngan Eyra dahh pergi..puass kan ?? korg nie mmang takde perikemanusiaan lahh.. cakap orang pandai tapi diri sendiri terhuyung hayang..kau pikir aku nak sangat kehh ngan si aiman tuhh..aku kawan je lahh..kau jangan lahh nak buat muka macam taiikkk tuh ..bile aiman borak ngan aku.. okayy fin,.lepas nie ,jangan harap aku nak layan aiman tuhh..kau conquer lahh dia..aku tak kuasa nak layan..i hate them all especially si minah perasan lawa tuhh ..because u makes my L and Eyra gone !

No comments:

Post a Comment