Monday, April 26, 2010

hari yang gila !

wow..hari nie memang not as usual lahh..lolz.. hari ni , mila kene jadi MC utk bola tampar..lawakk dohh..mila nie kann..so aku ngan ain pulak jadi malu..tapi best mila bagi ucapan..
MILA : assalamulaikum dan salam satu malaysia.yang berusaha pengetua sekolah,
Pn.Sulasteri, PK Kurikulum Pn Rosemand Lawrence,Ketua-ketua bidang
guru-guru dan rakan-rakan yang saya sekalian..(hahahaha..kitaorg gelak)
sorry salah..
kalau ye pon mila tak yah lahh cakap macam tuh.. then last sekali dia cakap 'sekian,wabillah taufikwahidayah .....' wassalalmualaikum dia takde.. but walaupun lawak,aku tngok mila berpotensi jadi MC yg terbaik wokk..huhu..aku dengar desas-sesus yang nak jadikan mila MC utk hari guru..yeeppiieee..huhu..kat sekolah tadi, mizan ngaku yang dia kapel ngan sape semua.. akhirnya , ngaku jugak kau mizan but aku kecewa sikit bcoz kau tak cerita pon kat aku dari awal.. kate aku kawan kau .. ngee.. tadi belajar scale.. senang lahh jugakk..huhu.. tak bolehh bangga diri nanti rugi..haha..aduuh , aku rase nak nangis lahh pulak.. aku tak install lagi hardware microsoft so, kerje sejarah aku pun tergendala.. wawawa.. sedihh sangat..cd laptop pulak hilang..tapi nasib baek superman ade..Mizan lahh..dia cakap nanti dia tolong..tengss mizan.. u the best ! haha..actually sekarang aku tengah confuse lahh.. grrrr.. teman tapi mesra but tak bolehh because kawan aku suka kat dia .. adduuhh.. dia atau kawan ? takp.. kita jadi kawan jehh lahh.. okayy.. kawann asal kan bukan lawan ! aku terkejot beruk ble kawan aku tuh ngaku dia suke kat dia..takde angin,takde ribut tetibe ngaku..pening kepale otak aku..haha..takpe..jangan risau kawan , nanti aku tanya dia eh pasal kau.. aku takkan amek dia punye..huhu.. tapi kau kene tunggu setahun dulu baru dapat..hehe..(oopss sorryy tuan )..ape lagi ek.. aku tak sabar lahh hari khamis nie,. nak pergi lawatan.. huhu.. so,hari khamis tak belajar ! yahhooo!! ble time tak belajar,happy jehh..tapi ,tak dapat nak snapshot untuk gambar persatuan bola tampar.. hehe..okayy ar aku dah mengantuk sakan nie.. nak pergi landing kat katil aku yang syookk tuh..assalamualaikum.. xoxo,budak confuse

No comments:

Post a Comment