Thursday, April 22, 2010

.....

aku tak paham lahh ..aiiyyahh.. dia cakap puas ati aku sebab dia da putus kawan ? actt ,aku tak tahu langsung..and moreover , aku tak kesah pon kalau diaorg nak buat ape..tp kenape dia perlu cakap camtu..and CORRECTION,aku cakap kalau aku cakap kau tuuttt tuutt mesti kau marahh tak bermakne aku cakap yg kau tuuttt..kau tak bace habes keh blog aku tuh..aku takde pon nak ckap tentang physical looks kau..becoz aku pon tak berapa perfect..tolonglahh laen kali bace elok2..aku just cakap , yang aku terasa and ape yang kau akan rase kalau orang cakap kau mcm tuh..tuhh jeh..and sekarang nie memang aku ngah jujur giler vavi nie..aku cakap ape yang kat dalam hati aku..so,kalau korg nak marah,its up to u lahh..aku da try to be honest..mmang aku tak nak face to face..becoz kalau face to face,mulut aku nie lagi langsi..aku pon pikir gak ..dosa..walaupun aku nie tak sempurna sangat agama aku..walaupun aku nie jahat , but aku still ingat yang kat atas tuh..aku sedar diri aku sape..so sebelum nak buat andaian,selidik dulu ..

No comments:

Post a Comment