Friday, April 30, 2010

bad day and ??

grr ! sumpah hari ni ialah one of the bad days in my life..not just me but exa,fatin too..da ar penat pergi lawatan belum hilang , then lupe siapkan kerje.. memang kelam kabut ar pagi tadi ..haha.. but thank God .masalah semua dah settle ..haha.. cume ngantuk giler !! perrhh , hari ni banyak kali terserempak , sumpah malu ! asal lahh aku nie ngekk sangat.. dia bukan nye buat apepon.. sengal dohh aku nie..adduuhh , darah kat muka aku nie pon tak turun2 lagi..grr !! actually aku tak nak org tahu , but aku citer kat bestie aku..ye arr mulut aku mane reti nak shut .. adduuhh spoil lahhh !!!!!!!!!!!! aku rase mmg aku da giler agaknye.. malu lahh.. aku da janji tak nak bagi tahu orang but aku sndiri bagi tahu orang..ngokk ngekk kpala kemik betol ahh !! tadi tunggu bus, mmang cam ape jehh !! dari pukul 1.00 sampai pukul 2.30 baru sampai bus. memang nak kene sekeh pokcik yang bawak bus nie.. haha..but , aku harap dia tak marah lahh aku pergi pecah amanah ! silly me!! soorrrryyyyyyyyyyyyy !!

No comments:

Post a Comment