Saturday, April 24, 2010

asal aku rase cam nie ??

asal aku tetiba rase cam nie ?? adduhh..asal dia pulakk baek dengan aku ?? bukan keh aku pernah buat dia saket hati..aku nie hipokrit lahh..sobri.. adduuhh..asal sob layan fany baekk padahal fany dah buat jahat dengan sob..semakin fany rase bersalah ade lahh..grrr..but aku pon tak yah ar over sangat ..dia layan aku just like friend jehh kan..batuk aku nie tak baekk lagi lahh..nak makan batuk , nak tido batuk even nak ehemm pon batuk..aiiyyahh..hurmm..aku kene buat ape eh nak hilangkan rase aku yang pelik nie ?? no , i dont want do the same mistake !! cukup lahh sekali .. PMR dah nak dekat..jangan maen-maen.. macam mane nak dapat 7a mcam kak nyna kalau tak serius..serius fany..kan sob dahh tak marah kat kau..buat ape kau nak pikir2..*haha aku nie pelik kan ? haha..petanda lahh tuhh!! kenyang pulak aku.. tadi makan big mac..besar punya..adik2 aku nie tak abes-abes maen phone baru mak aku.. tahh ape2 lahh..pastu gaduh..pening aku..okayy ar nak buat kerja sejarah .. bye-bye..

No comments:

Post a Comment