Friday, April 30, 2010

aku keliru menjadi buntu..

grr.. nanti one week tak dapat nak update blog..abah nak pakai laptop nie.. aiiyyahhh..but sebelum tuh , aku nak express semua yang aku rase.. aku tak tahu arr.. aku rase kawan aku yang lagi sorang pon suke kat dia .. gggrrr.. serba salah baii.. aku tak nak arr suke dia.. yelahh sangat..tapi , macam mane ni.. mesti orang akan cakap aku .. tahu lahh mulut orang ..mane reti nak tngok orang happy.. btw , betul kehh aku nie ? (memekak je arr orang yang naekk moto kat luar nie) okayy sambung citer.. bile aku pkir2 pasal tuhh , sampai semalam pergi makan steamboat kat Restoran terapung pun , aku tak selera .. aku tanye dia , dia cakap ye .. tapi aku bukan tak nakn caya but biar betol ?? haha.. kawan keh dia ? grr.. hari nie birthday mizan , aku wish jehh dulu.. soon, birthday dia pulak..dia cakap dia suk makan chocolate.. grr .. tiru !! haha.. dalam dunia nie ,1/3 jehh orang yang tak suka chocolate.. okayy ar.. my mother da sampai..its time to say bye2..next week ya !

No comments:

Post a Comment