Wednesday, May 18, 2011

^^

wahai follower followie sekalian , assalammualaikum . saya , Noor Farhany Rashid tidak akan lagi menggunakan blog Funny Sinister ini lagi . saya telah berpindah ke ---> Sachiikiss.blogspot. harap maklum . tapi kalau saya da bosan dengan blog sachii , saya datang sini . datang melawat :) annyeonghaseyoo ~

Friday, February 18, 2011

sway with me :)

assalamualaikum , annyeong :) long time no post kan ? hehe . aku agak busy lately . dengan aktiviti koko . haha . nak kumpul markah , nanti senang nak masuk U . Ohh , Korea . wait for me ahh ? HAHA .so far , alhamdulillah aku sehat walafiat .sekolah ? macam tu jelaa . penilaian nak dekat dah nie . aiyoo . apa je yang aku baca ? relax , ada lagi two week . chillax laa fany :) add math ? semakin susah , tapi nasib baik aku ada backup plan . tuition . same as physics . physics , add math , chemistery, bio . kena struggle habis-habisan nie .homework , no doubt memang BANYAK . hehe . kadangkadang aku bukannya siap pun . tak sempat . perghh , memang darn hard kelas science nie .malu je nanti orang cakap aku " dumb kid from science class ' .takpe , banyak masa lagi . aja aja fighting , Fany ! haha . aku jealous tengok bestie aku punya lens . aku mahu lens jugak . i mean , contact lens . aku nak macam Edward Cullen punya . cantik .haishh , macammacam laa aku nie . actt kan , aku pun tak TAK TAHU NAK POST APA . blur melanda . pelbagai benda ada kat dalam kepala aku . sarat baii . macam macam benda nak kena fikir .hmm , okayy laa . lagi banyak aku mengarut nanti . da da . bye-yeom.


pee/ass : yawn (!) mengantuk melanda . sambil post blog nie , i'm listening to Good Day by IU . dengar laa . best :)

Friday, February 4, 2011

new :)


handsome kan mamat nie ? aku baru perasan ke'handsome'an dia tadi :) ohh DongHae :) dah bertambah lagi skandal aku .huahuahua .




disebabkan dah bosan dengan template lama , aku ubah baru ! tapi tak cantik pun . CANTAIK ada laa ~ HAHA .i miss you bloggie :) nanti ada apaapa perkembangan terbaru , aku update yea . sekarang aku penat dan tangan aku beku . tak tahu nak taip story apa .bai bai . take care . assalamualaikum ~